jom beli aksesori kucing di kedai kami :D .Dari bath tub, laser, terowong hinggalah ke baju dan topi kucing, semuanya pasti membuatkan meow anda tersenyum puas! ^_^ . search facebook ------> Ieyma Cat Accessories

Khamis, 13 Jun 2013

First Mini Giveaway by Liyana Jasmi


   Hello !



FIRST MINI GIVEAWAY BY LIYANA JASMI

Korang ! Join lah giveaway pertama Liyana ni ! Senang je syarat-syaratnya ! Ada banyak hadiah yang boleh dimenangi.


90 pemenang dicari !

Cara penyertaan pun senang je ! Hehehe. Jadi, korang tunggu apa lagi tu ? Jom join !


TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 JUN 2013

6 ulasan:

S.K.A berkata...

good luck :)

Myss Ammi berkata...

@S.K.A doakan imah taw. ni first GA yg imah join sejak mule berblogging ni..hehe

Nur Liyana Jasmi berkata...

GA updated ! http://liyanajasmi.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-first-mini-giveaway-by.html :)

Hawa Syazana SD berkata...

Gud luck dear..

Jemput join Mega Giveaway saya.. Ada hadiah yang best2.. rugi tak join..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-by-cik-hawa.html

Myss Ammi berkata...

@Nur Liyana Jasmi okay :)

Myss Ammi berkata...

@Hawa Syazana SD insyaAllah :)