jom beli aksesori kucing di kedai kami :D .Dari bath tub, laser, terowong hinggalah ke baju dan topi kucing, semuanya pasti membuatkan meow anda tersenyum puas! ^_^ . search facebook ------> Ieyma Cat Accessories

Jumaat, 23 Januari 2015

Salloma Beauty Review & Testimoni: I Love Salloma Beauty !!!

Hai hai hai......
Dah lama kan awak-awak semua x dengar imah berceloteh. Dah berbulan imah x bukak blog. Blog ni dah berhabuk pun..puhh puhh (ayat cliche bila dah lama x update blog..haha). Tapi kan, walau dah berbulan x aktif blog, imah perasan ada jugak hamba2 Allah yg baik hati utk tinggalkan komen kat post2 imah yg x seberapa sebelum ni. Terima kasih sayangs2 semua... *terharu, sobs sobs*

Post yang paling banyak hits ialah post imah pasal sabun papaya tu. Maaf ye korang, imah memang da lama x pakai sabun papaya sebab kulit muka imah jadi mengelupas teruk sebab sabun tu. Jadi, imah come up dengan post baru ni utk tolong sayangs2 yang ada masalah kulit muka kat luar sana.

OK, skincare ini bantu anda supaya :

Kulit muka jadi glowing
Hilangkan jerawat
Blackhead/whitehead
Pori-pori terbuka
Pigmentasi
 Mencerahkan kulit muka
Meratakan tona kulit muka
 Mengurangkan kedutan
Membuang sel kulit mati
Jeragat
Melembapkan kulit muka
 Sunburn
Parut jerawat (ambil masa 2-3minggu)
100% produk buatan Malaysia
 Muslim product
Bebas dari Bahan Kimia & HYDROQUINON
 Kandungan asasnya dari Apple Stemcell
Tanpa pengelupasan
Tidak memedihkan kulit
Mempunyai KKM & GMP
Sesuai untuk lelaki, wanita & remaja


Memperkenalkan.....


SALLOMA BEAUTY SKINCARE



Haaa..comel kan kotak dia. Siap ada cara pakai lagi kat situ. Warna pink, cute sangattt...hihi. Skincare ni ada 4 dalam 1. Ada sabun, toner, day cream n night cream. Ok meh imah tunjuk satu-satu beserta number NOT masing2..



1. Salloma Soap : NOT140903585K




-Bertindak sebagai ejen pembersih.
-Menjadikan kulit gebu dan lembut.
-Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat  dan jerawat.
-Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
Komen imah: Lepas pakai sabun ni, muka jadi lembut sangattt. Sabun ni senang nak pakai kat muka.Paling penting, x mengelupas bila pakai. Jimat, boleh kerat-kerat gitu.

2. Salloma Aloe Toner : NOT140903037K



-TONER ini dirumus khas daripada stem sel anggur, mengandungi ektrak aloe vera sbagai bahan anti parut dan antibiotik semulajadi, mengandungi enzim papaya sebagai agen pemutih
-Dirumuskan untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan SERTA mengembalikan kelembutan kulit wajah.
-Membantu membersihkan kulit wajah dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup pori dan mengembalikan kelembutan kulit wajah.
Komen imah: Toner ni bila pakai kat muka rasa sejuk je. Seriously x pedih mcm toner2 lain yg imah pernah pakai sebelum ni.

3. Salloma Flawless Day Cream : NOT140903035K



-Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
-Diperkaya dengan ramuan semulajadi
-Sesuai bagi semua jenis kulit
-Melindungi kulit dari sinaran UV
-Serta tona kulit lebih sekata
Komen imah: Haaa krim siang ni toksah cakap laa. Best gilaa beb. Imah x pakai apa2 foundation or bb cream dah. Just calit krim siang ni kat muka. Memang bertindak baik sebagai bedak asas. Chemical-free, that's important  :)

4. Salloma Miracle Night Cream : NOT140903036K



-Krim ni bertindak sebagai merawat & memutihkan tanpa pengelupasan.
-lanya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan.
-Kekuatannya 10x ganda daripada krim malam jenama lain.
-Krim ini juga mengandungi lilin lebah sebagai bahan pemutihan dan pemulihan kulit & paling best ia mengandungi SPF25.
Komen imah: Krim malam ni pun superb. Apply kat muka senang je nak sekata...n x melekit. Plus, krim ni dia rawat wajah kita sepanjang malam sewaktu kita tidur. Pagi esoknya kulit kita jd lembut gila lepas basuh muka ngan air bersih. Tak percaya? Cubalah! :D

Bila tengok perubahan kulit muka imah, imah yakin nak guna produk ni. Bagi imah, produk ni bukan sahaja mencantikkan kulit muka, malah MERAWAT kulit muka kita yang rosak akibat terjejas dengan produk2 skincare yg mempunyai bahan2 kimia merbahaya. Okay, ni gambar muka imah pada hari ke-10 pakai Salloma Beauty.






 Dua2 gmbr kat atas adalah gmbr selepas guna Salloma Beauty okay. Gambar2 tu natural, no edit, no 360, n yg menariknya, imah x mekap pun. Juz apply krim siang dye je. Nampak, lipstick pun x pakai tu...

Bagi sesiapa yg kenal imah pasti tau yg muka imah ni mmg byk jerawat. Alhamdulillah dgn izin Allah, produk ni dpt merawat n menghilangkan parut jerawat imah. Produk ni sesuai untuk semua jenis kulit, dan sesuai dipakai oleh semua peringkat usia start dari kanak-kanak usia 12 tahun. Juga sesuai untuk kaum lelaki.

Kepada sesapa yang nak beli yang ori punya, just:


Whatsapp/SMS "SB" ke +60109030606
Whatsapp/SMS "SB" ke +60109030606
Whatsapp/SMS "SB" ke +60109030606

Penting: Taip dan save nombor +60109030606 secara full tanpa meninggalkan numeric +6 ke dalam phone anda jika anda ingin melakukan pembelian melalui aplikasi whatsapp. Kalau tidak, profile whatsapp ejen Salloma Beauty ni takkan timbul dalam whatsapp anda.

Berapakah harga 1 set Salloma beauty ni?? RM300?? RM400?? Tidak sama sekali!!

-Whatsapp/sms "SB" ke +60109030606 untuk mendapatkan harga promosi HANYA:
 RM90 Semenanjung 
RM95 Sabah Sarawak 


-Fast reply
-Free postage
-COD area Kuantan
-Free consultation melalui whatsapp/sms 
-Juga menjual loose item dalam Salloma Beauty. Anda boleh membeli soap, toner, night cream & day cream secara berasingan :)

Ada jaminan tak produk ni, imah??

Iye, ada jaminan kali ini berbeza sikit.
Jaminan " MONEY BACK GUARANTEE "
Ini bermakna jika ia tidak bermanfaat ataupun memberi kesan-kesan buruk


* Cara pembelian & diskaun akan diberikan
* Menggunakan kontrak poslaju Next-Day-Delivery
* Penghantaran terus ke pintu rumah uolss semua

3 ulasan:

Muhammad Zul Fahmi berkata...

Kunjungan balas. Nice sharing :)

Myss Ammi berkata...

@Muhammad Zul Fahmi Terimakasih sudi berkunjung :)

NJihe.am berkata...

Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html